inspiration


My place..



Så här såg det ut innan jag fixade och rensade, lägger upp det "nyare" snaart


pics.

Hej sweeeeeeetiiies!
åt nyss en pizza! blablabla, var också på ett museéum livrotskammaren tror jag det hette, TRÅKIGASTE MUSEÉUMET! Sorry schoool. Häähähähähä, nej men vi tog lite bilder och sånt så det kommer nog upp någon gång! Iallafall så på lördag ska jag jennifer elin och kanske en kompis passa nellie, iiiiiho. Får se vad som händer


You & Me


Håller på med en ny design, eller VI ska fixa en ny design håller på att fixa bilder och försöker komma på en text. Den kommer inte komma upp idag men KANSKE imorgon om vi får tid.
hiss/diss med ny design;;;)?

Stilduell


Julia&Jennifer:*


Boyfriend:


/Julia:)


Dagens outfit

.


Smothie

Gött


Bli dagens blogg

 


Helgens awesome


Nej vi är inte grovt efterblivna. Vi vet att det inte är helg. Men det menas att vi kommer välja någon i helgen. Så nu har ni några dagar att gå med i tävlingen. Så nu har ni mycket tid på er.

Sandor /Slash/ Ida



Tänkte tipsa om den här filmen vi nyligen sätt i skolan på läsnings lektionerna. Den är as bra! Den är typ från 2004. Så de klär sig lite muppigt. Men filmen är fett bra ändå. Den handlar i alla fall om Sandor och Ida då. Ida kommer från Stockholm, är jätte populär och typ många killar gillar henne. Sandor kommer från Göteborg och typ har aldrig kysst en tjej och dansar balett för hans mamma alltid velat bli balett dansös. De båda hatar sitt liv, för att Sandor egentligen inte vill dansa. Och för att Idas mamma ligger i soffan om dagarna och jobbar inte. Samtidigt har hon två falska idioter till vänner. Så de börjar chatta med varandra på internet och sen ses dom osv. Filmen är i alla fall jättebra och ni borde kolla på den! :)

Dagens inspirationsbild(er)


Bryr ni er om er statistik?

Vi fick denhära frågan för ett ganska bra tag sen men vi har inte hunnit svara på dom änn.
Ja, vi bryr oss lite om statistiken för de är ju jättekul att folk läser den! Även om det inte är så många så är det ändå kul. Vi bloggar lite för att det är kul OCKSÅ, men att ha en bra statistik är ju ännu bättre;).
hoppas du fick ett bra svar :)
/je&ju


Göra läxan osv


Nu ska jag plugga. Ligger efter lite i vissa ämnen så jag kände att jag behövde det. Men jaa. Ska kanske typ göra läxan eller något. Sen sooova! Sängen väntar.

"Sveriges kattigaste, fb:s snygga" osv..

När en person gör det så gör alla samma sak. I början när folk gjorde "Sveriges fina" och dedär så tyckte jag att det var helt okej, men nu bombar alla med dom dära, och det som gör mig irriterad är att dom tar bara tjejer med stora bröst stor rumpa, 10000 kg smink och killar med tatueringar överallt och 10000 kg vax! " ALLA " eller väldigt många skriver ACCEPTERA MIG FÖR DEN JAG ÄR ! och skriver ni det som "roligt citat" eller menar ni det? vill ni det? att folk ska acceptera er för dom ni är? bra, då BORDE ni ta tjejer utan smink för det är dom som räknas, TYCKER JAG. Dom visar hur dom verkligen ser ut, jag menar en tjej med 1000 kg smink är finare utan smink tycker jag eftersom alla är fina på sitt egna sätt. Sen menar jag inte att det är fel att ha smink och att det är fel att dom väljer tjejer med smink och killar med vax och tattueringar, nej. Utan alla "VINNARE" i dom där har aldrig varit en naturlig tjej utan smink o allt dedär! Eller en kille..

Klart man ser "fräschare" ut i smink, de är väll det som är meningen lite i att ha smink :), men klart man ska använda smink om man känner fört. La bara komentarer vad jag tyckte, gooooodie?


.se?

Vi har tänkt att skaffa .SE är inte det lite skönt ändå? slippa skriva .blogg.se! De kostade tydligen 100 kr såg jag på en blogg. Utan att betala varenda månad så betalar man en gång 100 kr så har man .se! de verkar nice. Så vi har funderat på att skaffa det men vi vet inte när, vi kanske ska skaffa nytt bloggnamn. Fast vi flyttar över allt!  Troligen ska vi ha jeyss.se ISÅFALL. Men vet inte riktigt ännu vi får se, aja komentera vad ni tycker? ni är awesome!


Idag.

Idag efterskolan gick jag hem och Jennifer följde med! Fick as ont i ryggen och andas sktijobbigt, if you care? Degade i lilla stugan som blev klart för ett tag sen, skitbra ju! Snackade en massa och åt go'saker. Hur har eran dag varit? bra? dålig?

Liten fjärt däär :)


HAHAHAHAHAH BARA FÖR ATT DOM ÄR BÄST:')






//jjulia


Svar på komentar:


Fick en ganska bra komentar, eller två bra;). Klart man vill veta hur många besökare man "tjänar" när man blivigt dagens blogg, kommer nog komma en liten bild senare skulle jag tro:p, men vi har ca: 40 besökare per dag, ibland stiger det upp till 50 - 60 men inte så ofta!
HA EN BRA DAG :)

// Julia


Vad är det värsta med sommarn och värsta med vintern?

VÄRSTA MED SOMMAREN:

Det är nog fästingar och getingar, och äckliga småkryp.

VÄRSTA MED VINTERN:

Kylan, svårt att klä sig "snyggt".

Kom inte på så mycket, finns säkert en hel del men inte vad jag kommer på just nuuu..

Färga håret


Fina läppar Jennifer;)! klibbiga och blöta! å kolla in mig som är ännu snyggare, HA-HA-HA!!!!!
Imorgon ska jag med mamma till sollentuna och klippa mig, då får jag färga håret eller ska slinga! Skönt att slippa se utväxten något mer! på ett tag iallafall hähähähä, aja! :)


KLOCKREN


T.R.U.E! alla sånna här liknande "bilder" är alltid truuuuuue, lite läskigt faktiskt:p


sick

Känner mig fett hängig och sjuk, mest trött! Kanske blir hemma på måndag, eller jag vet inte, har omprov då så jag blir nog tvungen att gå. IF YOU CAREEE.


Shopping andra delen

Kunde gjort i samma som den innan men aja!!!!


Shopping

Som sagt var jag i stinsen med Karin idag och fick med mig en hel del saker faktiskt dethär är inte allt, läger upp resten sen, pärlorna är dock inte till mig dom är till nellie om ni så undrade:).


Yääääh

Var i stinsen med Karin idag och vi hade skitkul, träffade dom här boysen sär också höhhöhöhö, cool jag e?


KOMENTAR:

Fick en SUPER bra komentar av en tjej som fråga om inte vi kunde göra "dagens inspirationsbild" själva, dvs att vi tar bilderna själva och lägger upp som inspiration. Tycker det lät jätte bra. Dock har ingen av oss en "bra" kamera men visst kan vi det! Ibland kommer det bli från WEHEARTIT.COM men vi ska försöka med egna inspirationsbilder! TACK FÖR TIPSET :)

älskar hålet! lovelovelove ;)


Tävlar om ett skal hos eemma.se, var med du också.

Är med och tävlar i eemma.se's tävling, man har chansen att vinna ett valfritt smycke. Var med och tävla i tävlingen och kolla även hennes grymma blogg. KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN!:)

Länken till inlägget: http://eemma.se/2012/march/utkast-mars-24-2012.html#comment, lycka till;)
UPDATE: OJJJ, såg nu att hela texten itne kom med på bilden, men orkar inte ändra, det ska iallafall stå, var med och tävla om ett valfritt smycke hos eemma.se :)


Följ mig på Instagram, heter Jaui


SOFFÄÄÄÄÄÄN

Myser mig ner i soffan och chillar galet, uppdateringen idag suger, ska skärpa mig, hoppas jennifer också bloggar lite, hon är den som gör mest intressanta? :)


Dagens blogg..


Tycker att alla ska gå in på DAGENS BLOGG, som alltid.. klicka på bilden för att komma till bloggen!
Den här bloggen handlar om massvis med roligt, "tips (as bra tips), recept, dagens app, tävlingar & MAASSOOOR MED SKOJ, läser hennes blogg dagligen, hon ger awesome tips på saker & ting och till och med skojsiga tävlingar! GRATTIS :)

muppaaaaaar


Pizza

-


Godismys

Köpt en bebisgodispåse, mums.


Svar på frågestund ( ej videoinlägg )

Orkade inte göra ett videoinlägg! men svarar istället här, yeah ( julia svarar )

Hur länge har du bloggat? ink dina andra bloggar..?
Jag har bloggat i ungefär 3 år nu, då var jag 10 år.

Gillar du att blogga? varför bloggar du? 
Ja, jag "gillar" att blogga, bloggar inte för statistikens skull utan för att de verkade kul att skriva vad man gjorde varje dag och sen är det självklart kul om de är en hel del som kollar bloggen men ingenting jag "räknat" med, men ni är jju helt AWESOME! kärlek till er..

Cola/sprite?
Tycker dom är goda båda två, colan är god ibland och spriten är god ibland, men kanske cuula:)

Hur många år har du bloggat?
Har bloggat i snart 3 år, står där uppe.

saft/cola?
Olika, ibland är man sugen på saft och ibland cola hahaha geek men cola såklart?;)

pizza/tacos?
Tacos helt klart!

är du i ett förhållande? eller på G?
Jag är inte i ett förhållande, och på G vill jag ej kalla det!

tips på bra filmer?
Hiphip hora, sandor/ida, alla beck o wallander.. trust, finns massor med bra filmer men orkar inte rabbla upp alla häääääääär, en serie kan jag däremot tipsa om: ONE TREE HILL! bäst.

favvofärg utom svart och vitt?
Ljus brun och turkost.

läser ni?
NOPP SNOPP!, iallafall inte frivilligt.. :/

villa/lägenhet?
Villa på båda ställena!

/ jennifer svarar nog i ett annat inlägg tror jag, eller så kollar ni in hennes frågestund för där besvarade hon massa frågor..


BITCH BILD YEAH..


Godnatt! dream sweet;)


GE MIG


Kolla vilka snygga shorts från hollister, ska nog gå dit och kolla på sånna, hoppas det finns rätt storlek vilket jag inte tror, feett snygga iallafall!

HAHAHAHA ANDAS, " ÄR DU EN RETARDS?" HAHAHAHA


Lindsay Lohan & Julia Svelander


Dessa två människor är grymt lika. Haha Julia som bloggar här med mig och skådisen Lindsay. Jag må vara den ända som tycker det, men titta på dom! Likadana läppar, näsan och ögonen. Och hårfärgen, asså kopiooor!

Awseome cupcakes


Testade att göra sådana hemma, gick ganska bra faktiskt. AS GODA, OM NOM NOM!


Tips på en blogg

Tycker alla borde läsa denna läsvärda blogg, tips till er som gillar one directions också;) Klicka på bilden för att komma till bloggen!


Dagens inspirationsbild


/Jennifer

Tack det uppskattas verkligen!


To do....


* Städa rummet
* Äta
* fixa tills imorgon (standard)
* skype med Jennifer
* Läxooor..


Neeeeeellie


Naaaw, nellie på sin födelsedag:) sötis


En rubrik

Gammal bild från IKEA hahaha. Aja hej bloggggggggen idag var jag på någon "badminton" grej. Det var kuul! Nu sitter jag hemma och tar det lungt! knaprar i mig chirre och ett glas cola, höhööh, aja byye!

/Juuu


SUMMER FEELINGS


Känns som om det redan är vår, idag var det as varmt:o, men skönt;) och längtar verkligen tills då det verkligen är sommar, då man kan gå i shorts, kortbyxor, tröjor osv, tycker faktiskt det är lättare att välja & köpa sommar kläder än vinter! Finare är det också ahah :)..
Härlig bild från i sommras!


Badminton

Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli kvart över. Ska dra till någon Badminton sal då och spela lite. Vet inte men man kan typ vinna pokaler och grejer. Fast jag vill mest slippa skoltid och typ se om det finns roligt folk där. Nolifer, vet!


FIIIIIIIIIIIIIKA


Dagens blogg är..

Har valt ut två styckna som får bli dagens blogg idag GRATTIS till er! Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar!

I denhär söta tjejens blogg får du läsa om tips, bilder, mode, filmer och massor med annat skoj! det är värt att kolla!:)

Den här söta tjejen bloggar om massvis med saker, inspiration, bilder, bloppis, musiktips osv ni kan ju gå in och kolla!


Säxie


Bjuder på en otroligt sexigbild från i höstas. Har inte orkat uppdatera bloggen idag har bara legat och latat mig, TROLOLOLOLOLOLO på måndag får jag ingen sovmorgon för ska göra omprov, FML.


Lika som bär


FULFUL bild men gjorde nått snabbt, Jojo & Molly Sandén, är dom inte lika? hon heter egentligen inte jojo men vet inte vad hon heter egentligen hööhhö.


HAHA KLOCKRENT


Svar på lite frågor

ANONYM IS MY NAME om Har jag förändrats?:
Lite frågor till dig JENNIFER!
är din syster gravid? hörde om nått sont? :)
japp, det är hon :)
vad kul isåfall, vad ska ungen heta?
Liam om det blir en kille, kanske Melissa om det blir en tjej.
gillar du sparris?
nej
äter du din tv?
oh ja, tar det med en nypa salt.
hannah w eller kissie?
kissie, men hannah w är lite mer underhållande att kolla på, på t ex youtube.
sofias änglar/äntligen hemma?
sofias änglar!
svart/rosa?
rooosa!
rosA/ svart?
svart såklart.
please take this in a blog inlägg! pliiisew

Frågestund

Jag/vi kommer svara på allt i ett videoinlägg så frååååga;p!

 Ser inte uut som jag öhööhhööh, men som jag sa, frågaa massor :D!


Har jag förändrats?


Good boys and girls

Vet att sånna här inlägg suger men ville visa hur underbara ni är:), de är inte så mycket men bra iallafall HE-HE! ni är bäääst.


Dagens låt



Myskväll


KOMSI KOMSI


BIGBROTHER

Klockan 10 börjar mitt älskade bigbrother, hehohaheee, smälter ni också när ni ser denna bild?


BAJSA PÅ MATTEBOKEN!!

Pluggar lite inför NATIONELLA, hade 2 idag känns som IG men jag vet inte;), hoppas det blev godkänt åtminstone, aja så jag "förbereder" mig lite nu, hahaha mupp. Men de är alltid bra vissT? he-he-he :)


Olika typsnitt


Dagens blogg!




Gammal bild från femman på oss!

Rosor är röda violer är blå, när gud gav ut hjärnor vart fan var du då?


YEEEAH


Dagens blogg är..

GRATTIS TOVE :)
Kolla in på hennes gryma blogg, http://tovemrsbieber.blogg.se/♥ Heehhe ringade in vad hon bloggar om, så ni vet liksom! DU KAN KLICKA PÅ BILDEN OCKSÅ FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG.


Nom nom nom


Hhahahah SANT!


HA-HA-HA




hahahahah var as liten, alltid när vi var hos farmor jag och Jennifer så klädde vi alltid ut oss. Saaknar det fett mycket, och så farmors sadelskydd på huvudet på första bilden hahahah, nej vad roligt:').


FILM TIME


Satte på en film nyss, härligthärligt efter allt pluggande, high school musical ahahha en gammal goding!


Vill du bli dagens blogg?

Halojsan, tänkte börja med dagens blogg. En kul grej bara ahaha ;), så vi kör på en nu, kommentera inlägget med "jag är med", det räcker, "för att få större chans att vinna så länkar du tävlingen i din blogg"! LYCKA TILL!


Dagens humoor!


/Jennifer


If you care..


image description


Börjar seriöst tröttna.


Nu är facebook bombat med sidor som "Stockholms katter". Man ba SKAFFA ETT LIV. Jag får damp över hur många det finns och de där över är de som jag har som vänner. Eller ni kanske gillar det? Att folk väljer folk och skriver "Det här är en riktig katt, skit snygg människa. Asså kolla man smälter för ögonen, skit snygg kropp och singel." Asså sen är dom anonyma? De är ju antagligen en tjej eller kille så de framstår som riktiga gays. Roligt liv ni har asså. Men vad tycker ni Hiss/diss för låtsas facebooks som betygsätter ert utseende? ^^

All this way

             
                                                                  //Ju

True story bro


Hemma från skoolan!


Hemma från skolan. SKÖNT! Vi har haft syslöjd idag och blev nästan klar med min tröja. Den är ganska fin.. Eller den ser ut som en kärring tröja men jag tror (hoppas) att den ser bättre ut på. Sen har vi tittat på Sandor slash Ida. Den är skiitbra! En gammal film från kanske 2000 eller något. Man blir nästan tårögd hehe. Imorgon har vi Nationella Prov i matte. Jag hoppas verkligen att jag får godkänt, för vissa saker i Matten suger jag på. Men det ska allt gå bra, hehe!

One tree hill

Hej gott folk.
Kom hem för ett tag sen, väntade på bussen i 20 minuter, sen var den. IIIISKALLT ute så nu gosar jag mig ner i min filt och kollar på one tree hill och skypar med Jenna & Zigge, najsbajs! HEJDÅÅÅÅ :)


5 saker ..

* Kan bli tårögd om någon smaskar på "tåget/bussen" där man inte kan be dom sluta, så sitter man där och lyssnar, fyfan! hahaha.

* Hatar när man inte säger TACK när man gett någon nått.

* Älskar hockeypulver höhöhöh

* Ska satsa på fotografering som jobb, om jag vill ha de jobbet då.

* Mår illa av kokos dofter! öööö.


Gammal bild, ösch.


Kontakta oss på [email protected]

-


Min dag..

Hahhah underbar rubrik, right?, låter som en början på en dagbok, btw, var hos Linnea  idag och vi gjorde massor med skojiga saker haha, kolla hennes underbara blogg, http://linnilife.blogg.se/! Vi gick till hennes skola, låter fett tråkigt men de var skitkul ahahhaha, de var typ "utegym" och fett roliga gungor osv, jag är ett litet barn! hööhööh, nej men det är kuuul.

hahaha drev inte liksom;)


goodnajjjt

Godnaaaaaaaaaaatt


Svar på frågor

Favoritbloggerska/or?
ingen just nu..

vem av er bloggar mest på denna blogg?
Hahah de vet jag inte, räknar inte men vi kanske gör lika mycket?
 
vem av er börja blogg först (seriöst)!
Jag började nog före Jennifer, men den bloggen jag hade då den är pinsam! usch haha.

när blev ni bästisar? hur många år sedan?
För 3 - 4 år sedan, då gick vi i 3:an! vi t
 
hur träffades ni? :P
Genom skolan!

är ni i ett förhållande just nu?
Nej, ingen av oss

favoritfärger, högst 4!
Om inte svart&vitt räknas så är det bara lila och turkost!

gillar ni färgen grön?
helt OK!

vilket språk valde ni i skolan om ni har det?
Jag spanska, Jennifer franska

Bloggar ni läser?
läser en hel del!

cola/sprite?
Sprite
 
fanta orage/exotic

exotic

favorit ämne i skolan?
sy/trä-slöjd, idrott & Hemkunskap!
 
tuggumi/godis?
GODIS! 
 
hur många hel syskon har ni?

Jag har en hel, Jennifer ingen

lägg upp videos?
kommer komma ibland! 
 
hårvideos?
usch nej!

sminkvideos?
Neeej

inspirationsbilder ni tatt själva?
Ingen av oss har en bra kamera, men aa!

gammla bilder på er?
ahhaha har vi inte bjudit på massor?
 
favoriträtt`?
hmmm, gillar det mesta faktiskt, har ingen favorit om jag ska vara ärlig annars stuvade makaroner med nått..

sport just nu?
Nej! ingen av oss

ska börja på någon sport?
Funtar på innebandy
 
alla sporter ni gått på?
streetdance, fridrott, fotboll, dans

kissa/bajsa
kissa!;)


Nellan

HALOJ FOLKET!
trycker i mig ostbågar och lökringaR! ikväll ska jag bara chiiilla framför tv:n! har städat hela dagen tyyp ajaa heeerrå! Har ni haft en bra dag?


HAHA


Han är fett rolig, ni måste se dom andra också, håller lite med honom i början;)


Mini tävling


De ända du behöver göra är att;

skriva en kommentar "jag är med"
Väljer ut en vinnare imorgon på kvällen! LYCKA TILL!
 



Smothie

Fett skköönt, ska bara sätta mig ner och äta en smothie och kolla film, ikväll bliräää uppdatering! wihoo!;)


Följ mig på INSTAGRAM

Heeeeeeej! Följ mig på instagram, juliasvelander!:)


Sådääär

Nu ska jag börja  blogga lite mer här, och hoppas på att Jennifer också kommer börja snart, hahaah vågar inte kolla statistiken;). Men kommer troligen sluta blogga ett tag på min egna, roligare att blogga på denhär haha! ajaaaa, till er som bryyr er! puss

gammal fjortisbild, igga ansiktet!


RSS 2.0