Dagens fråga: Hur firar du jul?


Ja en bra fråga.
Det är ju olika varje år. Bor som sagt varanan vecka hos mamma/pappa. Men om jag då firar hos mamma så brukar vi vara hemma. Och min morfar plastmormor, mamma, tapio, nellie, jennifer, min kusins familj, och mina morbröder, sen såklart TOMTEN;) Hehe, men sen så brukar vi då först äta julmiddag tillsammans, sedan fika typ, sen sitta och prata i vardagsrummet, ahhah. Sen dags för att öppna julklappar. Jultomten är förbi en sväng, och jag och jennifer brukar dela ut alla julklappar, inte tomten ;). Buuusiigt. Men aa typ de, sen är de ju inte bara de lilla, vi brukar ju "leka" & dricka glögg. umgås alla. Kolla på julkalendern och kalle anka och alla möjliga julprogram:)osv osv osv..

Sen hur vi firar hos pappa!
Vi brukar nästan göra likadant. Vi dricker glögg med nötter, och farmor, farfar, jennifer, lucas, ida, yvonne, caroline pappa, catherine osv brukar vi fira med. Och då öppnar vi presenter, julbord. Fikar umgås, kollar på julkalendern, kALLeanka. Osv osv osv :)

sen brukar jag kolla på ronny & julia, haha, som sagt, världens bästa julkalender :D

/// julia



Sötnooos :')


Men gumman vad söt:*


Viinnnareeeen


Är.....
Emelie :)
Helt underbar brud. Fiin vacker, bäst och de är värt att kolla hennes blogg.
www.greenemelie.blogg.se !
Emelie Hagelfors


Maddi Jane "Price tag"





Bli dagens blogg/person


Hejhej.
Nu har ni chansen att bli dagensblogg'/ person. Vilket inte är så stort, men har så sjukt tråkigt, så jag slängde in ett inlägg. Bra va? ;).
Skriv en komentar så vi vet att du är med, eller om du vill skriva ¨på facebook.

Har man ingen blogg så kan man istället bli dagens person :)


godnatt:*


Godnatt nu alla underbara läsare. Ska sätta på ett avsnitt one tree hill och bara dega! Äter däremot ostbollar, alla ska ner vettni ;)!

how cute? :*


svar på komentar, julia svarar

anna blomqvist om Lika som bär!:
Hej hur görni sånna designer?
Vem av er gör dom?
kan inte ni ha en frågestund, jag har massa fråger till er, kan man ställa de med samma namnfast olika komentarer, fin blogg föresten,
´
svar: Ja, nu skulle ju jennifer ha svarat, men de är jennifer som gör dom. Och hon använder photoshop, så mycket vet jag. Men hon kanske kan göra ett inlägg om hur hon gör, haha, nej men jag vet inte, kan ju fråga ;).
Men visst kan vi ha en frågestund, ellerhur JENNIFER? :)
Imorgon isåfall. Har lite annat att fixa. :)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Hoppas du fick svar på din fråga:)

Facelook


Julia Svelander


Vill ha


Naajs skal asså.
Men den ser inte ut som att tillhöra iphone 4:an. Men skiiitsnygggt iallafall :)
hiss för min del


saknar sommaren


LIKA som BÄR


Bild tagen från google

F M L


Kvällsplaner..

Hola!
Är hemma, och har de chill.
Och snart kommer Emelie. Och vet faktiskt inte vad vi ska hitta på, men de får vi väll se. Antagligen ta lite bilder, träffa någon, sitta vid datorn osv. Haha. Men hon kommer inte förrns, 1 timme och lite till. Så de tar ju en stund. Men så ska jag äta en smarrig pizza innan. hehehehe. Och som sagt har statistiken sjunkigt, så vi har ungefär 2 besökare, och det är väll antagligen oss själva. HAHHA, 7kt pinsamt. Men nu ska vi blogga mer på denna blogg. CHAO!

En sjuktfin bild på Emelie :)


Disselidiss!


Ursäktar för ful skylt när det ända är paint man haver på denna dator! :)
Men fan vad fult asså, och det är lixom Gina Tricot? Där de sålde fjortiskläder, precis därför jag köpte där, driiiiver inte. Nej men usch! Kolla bara, spy. :)
/jennifer

HAHA, 1 besökare. 2 nolifääärs'


Tjääääääh. Bloggläsare, alla underbara asså. HAHA. Idag har vi fått 1 besökare, fattar ni? Besöksrekord. Tungt jaoo. Nä, besöksrekordet är 37 (y) Men aaaaaa, det suger haggis :$ FÅRMAGE för er som inte fattar ?!?!? Just nu så sitter jag och diggar lite musicc. Var hos Julia idag och bakade saltkakor. :$ Nä peppar' Gott 8D

NAAWW


Haloween outfit


STATISTIIIIKEN ÄR SÄÄÄÄÄMST

-

SHOPPING I KISTA


// JULIIAA


Planer inför helgen

TJABBA!
Sitter vid mitt skrivbord och har de. Ganska mysigt, tittar däremot inte på idol. Jag vet inte varför, det är bara så. Nu ska jag inte haka upp mig mer på det, på fredag åker jag upp till emelie i huddik, och vi ska sova där. Men vi ska nämnligen hälsa på min gammelmormor för hon ffyller år. Så det blir helgens planer dåå! :).


RSS 2.0