Trött chey.

Tumblr_ltr1uf2jpk1qa831no1_500_large
Är fett trött, vaknade för typ en timme sen. Idag ska Julia ha fest, så det ska bli kul. Slaggar hos henne hela helgen. Sen imorgon ska vi fira halloween, kanske ska lite folk sova där. Som en halloween fest. Skoj ska vi ha i alla fall! ;)

Kändisar som barn


Next: Aquamarine


Nu ska jag ta en titt på Aquamarine en gammal favorit.


Lika som bär!


Lika som bär
Hej! Tycker ni att dessa var lika?
Den till höger är Zac Efron och den till vänster är Kevin Zergers


Svar på komentar ( julia svarar)



Lisa: Hej lisa. Ja det tror jag kan gå. Men du får komma på namn till bloggen, sen till headern så måste du skicka bilder. Du får ge mig din msn eller om man kan skicka på något annat sätt!, kan det gå tror du, sen i pizap är det lite komplicerat för dom som aldrig använt det, men kan ju försöka förklara det. :)

Anne: Jag såg ut som en man på bilden, hihi.  :)

Andrea: Tack för ditt önskemål, det ska vi försöka göra :)

Tack för alla ffffffina och frågkomentarer:)

Model för en dag


Sebastian Vilhelmsson




Detta är en mycket trevlig kille. Som bjuder mig på chokladbollar mycket ofta. Najs najs!

Sebbe


Hahaha ;)


No -.-


Vikarie


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------->

Godnatt


Hahah visst är jag proffsig med skylten.

Cameltoe (diss)

HAAHAHHA, nu har jag så tråkigt så därför fick det bli en liten diss för min del. Så för min del så är detta en självklarhet att det är en diss. USCH.
281963_2063274979163_1163377565_32035235_3339429_n_large


Alla rökare köper sin egna död.

Tumblr_lew3lkjsdp1qeptgxo1_r1_500_large


Hiss och Diss





Jag tål verkligen inte surkärringar, var normala !. Irriterande som fan...
USCH USCH USCH.


JAG TÅL INTE KÄRRINGAR.




Julias outfit.


IGNORERA MIN KURVIGA MAGE TACK

FRÅGESTUND!

Nu får ni ställa massa frågor. Kanske om shopping, outfits, om oss eller om du vill veta om vår vardag eller om vad ni vill vi ska blogga mer om så vet ni nu att det bara är att klicka på komentera och skriv ditt namn, inte anonymt. :* ( föryjockade texten så att ni inte skriver anonyyyymt. Irriterande :P

Fin lärare, fin tjej!


Haha, råkade visst fota han, jag låtsades trycka på "Ta bort". Och han trodde på det, fan heller att jag tar bort denna guldvärdiga bild! :)

Haha Max!


Haha, han har tre armar! Det visste ni inte va ? Va va ? Juste, underbarn :3♥
/Jennifer

Cheerleader.



Appropå cheerleading så har vi helt ärligt talat glömt bort det helt och hållet. Ber om ursäkt till er som skulle börja, men vi ska ta tag i det från och med nu, vi pratade med en rektor om allt, hon skulle meddela oss tillbax men nej vi har inte fått ett piss. Haha. Men nu vet ni en anledning och hur vi ska göra. puss puss.

Höhööhh busigt.

www.svelandeer.blogg.se chek in.

Outfit!



Ful bild, men det här har jag på mig idag. Blå tröja, rosa mjukisar, och en tubhalsduk. Slappt och enkelt! ;)

Min lärares röv.


TVUNGEN!

Shopping förra veckan



//Julia

Traditioner


Nu ska vi alla skriva om traditioner som vi firar, typ jul? Mat kanske med. Men där uppe har ni en treeevlig bild på mig och min mamma. Älskar dig! =) Men bloggar jag mer kommer jag få dåliga markeringar i skolia. Suck! Så bloggar mer sen, ska träffa Melissa efter skolan. Får se vad vi ska hitta på! :)

Lättgjorda havrekakor

Asgoda! Mest smeten :3

Lättgjorda havrekakor (gör dubbelsats, annars blir det bara som bilden ovan)

Ingredienser:
50 g margarin
2 msk socker
1/2 dl havregryn
3/4 dl (5msk) vetemjöl
2 krm bicarbonat
1 tsk vaniljsocker

Gör så här:
1. Sätt på ugnen på 200 grader.
2. Smält margarinet i en kastrull, passa margarinet väl så det inte blir brunt
3. Häll i en skål - socker, havregryn, vetemjöl, bicarbonat, vaniljsocker
4. Blanda allt med en gummiskrapa
5. Häll det smälta margarinet i skålen, skrapa ut allt fettet noga med gummiskrapan
6. Rör om och blanda väl.
7. Klicka ut degen med en tesked till ca 15 små kakor och lägg dem på plåten
8. För ihop kakorna till toppar med fingertopparna
9. Grädda kakorna mitt i ugnen cirka 10 minuter, de ska få gulbrun färg. Använd grytlappar.
10. Lyft över kakorna med en stekspade till ett bakgaller när de svalnat.
11. Ät! Och njut ;)


Juliaaaaaaa här


MONGOOO ?


Dagens outfit.


Bilden är ofejk. Drar till Julia nu, ska slagga där. Och vi ska till Stinsen, kolla på halloween saker. Niiiirr. Så vi hörs reeaaders ;*

Hissar och dissar!



Ana Gina och Daniel Paris. Jag älskar dessa! Okej, fick ingen bättre bild på båda, där Ana Gina inte var Bettan. Men asså gud, älskar bloggare med humor och det är precis vad båda de här har. Har älskat Daniel Paris sens Ung och bortskämd, där han till och med vann. Och så Ana Gina, jag råkade hitta hennes blogg på topplistorna på blogg esse. Och så tryckte jag på henne, hittade en video där hon snackade på ett klipp, asså det här var väll 2009? Sen kolla jag fler, och nu älskar jag henne med! Helt klart mina favoritbloggare!

http://pics.nattstad.se/pics2/members/blogs_pres/201011242182960_674487_420.jpg
Sånna här "klack"skor är bara för snyggt! Jag och Julia köpte sånna, svarta. Typ drogar skorna, älskar skor. Och så hittade jag dom här, för ett ganska bra pris. Det var typ rea. Och gissa om jag dog? Och dom är inte alls svåra att gå i, förutom att jag ser lite klumpig ut. Haha, men palla bry sig? Man lär ju sig gå i dom. HISS!



http://crazycatladyakamalin.blogg.se/images/2010/greasy_hair_thumb_98522284.jpg
Flottigt hår ser ju bara föör äckligt ut. Usch asså. Behöver jag säga mer? Ser ut som man geggat håret i vax, fast det bara beror på att man inte tvättat det på länge. Euw, snusk snusk snusk!

http://hollywooddolls.se/ny/wp-content/uploads/Paulina-NY1.jpg
Paulina Starborn leker prinsessa. Som att hon är barbie, okej ni kanske inte vet vem hon är. Men asså hon var med i programmet Ung och bortskämd. Och har hatat henne sen dess. Sen skapade hon typ en grupp som hette Hollywood Dolls. Hon är typ fulast i gruppen och då ska hon vara Barbie doll? Men gud, hon tror att hon är skit snygg fast jag tycker att hon är ett likblekt fettoansikte. Hennes ansikte ser fettma ut, euw!

/JENNIFER

ROFL (LMFAO)


Haha, skrattade seriöst när jag såg den här, och så andra gången jag tryckte på play igen var den astråkig. Aja, här bloggläsare, en parodi på LMFAO's låt Party Rock Anthem. ;)
/Jen

Tack !


Åh tack så mycket! Fett snällt av er, att titta vår nya blogg, och så på första dagen får vi såhär många? Vem vet, kanske nya kissies fast två stycken? Nä, behöver inte överdriva, inte i närheten. HAHA. Men tack för att ni kollar vår blogg, vi ska göra massor av intressanta inlägg, i photoshop också! Så kryssa inte rutan, tryck bara på uppdatera så kommer det upp massa roliga inlägg ;)

Mistletoe ♥


Haha skrev liite fel, menade 4 dagar. Och så eftersom klockan är över 00, så fem dagar. Men ändå, Justin Bieber is the shit! Älska honom, och hans musik. Och jag tror inte jag är den ända som gör det! ;* Haha, tryck på bilden för att komma till videon! Men nu måste jag fan sova, haha godnatt :*
/Jennifer

Pyser ner i sängen nu.



Bjuder på två "sexiga" bilder från i julas, hothothot, kolla ögonbrynen liksom. HAHA!

3 dagars planer!


Tiny Dancer - Andre Zuniga



/Jennifer

Hata mig för den ni tror jag är.

315865_230814940300643_185296154852522_585374_1419818917_n_large

Jersey Shore scener.

Tumblr_ltetegxf4w1r36s4fo1_500_large
Tumblr_lt7f0cikmw1r4n07yo1_500_large


Är väldigt nöjd med design!


Om jag får säga det själv, så är jag, Jennifer. Som gjort designen väldigt nöjd! Med cirkeln runt inläggen, och headern, typsnitt och allt. Vad tycker ni? HISS/DISS?

Mysoutfit.



Ser ut som ett riktigt fetto på bilden, men tröjan är stor, och så har jag linne under.

Uttråkad, ta det imorgon då!


Chaa bloggen. Jennifer här. Är uttråkad, skulle fått mitt Sims Pets idag, pappa var nere i centrumet och kollade. Så fanns det inte. Så får ta det imorgon och köpa det då. Satt verkligen och väntade och såg fram emot det, skulle laddat upp bilder på spelet, kunde visat det här och så. Och så, sååååååå hittar han det inte. Suck och stön, trevlig aftonbön. Nä, men ska äta fisk med ris, hurraay. Lördagsmat -.- Men det är ganska gott då. Men ändå. Sen ska jag och pappa flotta i oss chips kanske, och sen kolla på tv, film antar jag. Eftersom det inte finns nått på tv längre, bara dåliga dokusåpor. Haha, det känns som att hela inlägget har blivit drygt och störande, men det är precis vad jag är nu!

Välkommen till vår blogg.



Välkommen alla nya läsare som vi kanske redan fått idag? För er som inte känner oss, så är vi två bästisar på 12 år, födda 1999. I tre år har vi varit bästisar, och tro oss. Det kommer vi förbli. I vår blogg kommer ni få läsa om allt möjligt. Vår vardag, som vi oftast spenderar tillsammans och med andra vänner. Och även om vår älskling Justin Bieber, Sims, Photoshop, shopping, outfits och lite annat. På utsidan ser vi olika ut, blivit "retade" för det, men varför bry sig? Vi lever ju bara en gång. Och varför inte göra det bästa av det? Därför bryr vi oss inte, och älskar varandra ändå. På fritiden så bloggar vi, HÄÄR & HÄÄR, och så är vi med vänner, shoppar, är i skolan. Som vilken normal person som helst? Drömmen om att bli designer, med vårt egna märke, varsin chihuahua, bo tillsammans i hus/lägenhet, tillsammans, och kanske med varsin kille, och kanske få barn. Sitter varmt om hjärtat. Vi är inte bäst i skolan, men vi ska försöka bli, så vi kan uppnå våra drömmar. Följ vår vardag här, hos Jeyss!

RSS 2.0